Toekomstige trends om nu al te dragen | Fashionchick

2022-07-23 09:39:27 By : Mr. Ken Cen

De modemaanden zitten erop – en dicteerden een overdaad aan trends. Zoals we eerder schreven, leken de creative directors van de grootste modehuizen overlegd te hebben; alle neuzen wezen één kant op. Nog nooit waren de trends zó duidelijk. Daarom: tijd voor een overzicht van toekomstige modetrends die je nu al kunt dragen.

Ondanks dat we de modeweken voor fall/winter 2022 achter de rug hebben, zaten hier heel wat trends bij die nu al gedragen kunnen worden. En dat noemen we nou eens slimme investeringen: kledingstukken die je het hele jaar door draagt, zonder dat je er genoeg van krijgt. Kijk en leer, we doen je de grootste trends voor.

In de winter wellicht wat koud, maar ook dan kun je de minirok prima combineren met een dikke maillot. Om de trend van de minirok kunnen we in ieder geval niet meer heen. Bij Miu Miu was-ie piepklein, bij Diesel werd het beruchte kledingstuk zelfs gepresenteerd in de vorm van een riem. Kortom: hoe gekker, hoe beter.

Een jurk en broek gaan prima samen, bewezen modehuizen als Tod’s en Bevza. En bovendien werken laagjes extra verwarmend; kies in de zomer voor lichte en luchtige stoffen, in de winter mag het wat zwaarder. Ga voor een jurk en broek die je ook onafhankelijk van elkaar leuk vindt, zodat je er extra veel plezier van hebt. 

Kogjagger Borduring Mom Jeans Dames Blauw

Varsity is hot – en dat blijft het voorlopig. In de winter kies je voor een grote trui met V-hals, in de zomer ga je voor shorts en een bomberjack. Maar vergeet vooral niet dat je deze trend het hele jaar door kan dragen; het bomberjack dient in de zomer als buitenjas, in de winter als extra laag onder je puffer. En ook die trui doet het érg goed op een frisse zomeravond.

Jack in collegestijl Varsity baseballjack van wol

Lois Jeans | Cramers van Asten

Partywear en glitters zijn niet meer alleen voorbestemd voor een feestje, want als de pandemie ons iets geleerd heeft, dan is het wel om iedere dag te vieren. Dat doe je door hier en daar een feestjurk uit de kast te trekken en gewoon naar kantoor te dragen – als je durft. Ga anders voor een subtielere aanpak, met een feestelijke top of rok. It’s all in the details.

Crossbody bags - Greenwich Medium Convertible Shoulder Bag in white voor dames

Crossbody bags - Small Puffy Chain Tobo Bag in green voor dames

Een geheel witte outfit is eigenlijk altijd een goed idee en staat het hele jaar door fris, zelfs op de meest donkere dagen. Durf ervoor te gaan en drink je koffie extra voorzichtig – net als de rode wijn op je vrijmibo. 

Hobo bags - Falabella Zip Mini Shoulder Bag in white voor dames

Sandaaltjes veganistisch met blokhak en modieuze kroko-look

Ecru Teddy Jas Short Lammy Fur Coat

Beige chelsea boots met spitse neus

Witte loose fit trui met knopen

Jxbrooke Relaxed Wide Broek Dames White

How to - de drie levels van color-blocking

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Verdoemde hakken – zo draag je ze zonder pijn en met liefde Fashion Lees ook De zomerkleur van 2022: appeltjesgroen Fashion Lees ook De comeback van het bikerjack - van catwalk naar trend Fashion Lees ook 10 manieren om een blazer te combineren Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Verdoemde hakken – zo draag je ze zonder pijn en met liefde

De comeback van het bikerjack - van catwalk naar trend

10 manieren om een blazer te combineren

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.